BOGÉP
Ipari és Kereskedelmi Kft

7150 Bonyhád
Perczel u. 133.

telefon: + 36 74/550-560
fax:       + 36 74/550-569

e-mail: info@bogep.hu

CÉGADATOK:

Jogelőd: Bonyhádi Mg-i
Gépgyártó Vállalat
alapítva: 1986

adószám:
11280653-2-17

cégjegyzék sz.:
17 09-001579

törzstőke: 47.920 e Ft

foglalkoztatottak: 25 Fő

Tegyen Ön is környezete tisztaságáért! Tekintse meg referenciamunkáinkat és készíttesse el velünk az igényeihez igazodó hulladékgyűjtőket!

HULLADÉKGYŰJTŐK

A hulladék újrahasznosítás térnyerésével ugrásszerűen megnőtt az igény a közterületeken és ügyfélterekben elhelyezhető szelektív hulladékgyűjtők használata iránt.

Kívánság szerint a gyűjtőket megfelelő darabszám esetén egyedi forma tervek alapján szállítjuk megrendelőinknek. Az edények a modern stílust követő rozsdamentes acél mellett időjárásálló bronz, szürke és zöld öntvényt stilizáló porszórt felülettel is készülnek.

A reklámfelülettel készülő típusok lehetőséget biztosítanak (reklámjogok átengedése mellet) kedvező finanszírozású beruházási projectek megvalósításához. Erre kínálunk lehetőséget kül- és belföldön egyaránt, reklámszervező cégekkel való hosszú távú együttműködésünk segítségével.

Szelektíven az élhető környezetért!

Gyakran hallani fenyegető üzeneteket, miszerint a felgyülemlő szemétkupacok egyre csak nőnek, elárasztva ezzel a városokat. Ez a tény sajnos a környezetünket, a körülöttünk lévő élővilágot és saját egészségünket is negatívan befolyásolja, emellett esztétikailag sem nyújt szép látványt.

Óvja Ön is környezetét a Bogép Kft.-vel!

Vállalkozásunk évtizedek óta foglalkozik gépgyártással és fémmegmunkálással. Termékeink között megtalálható az utcai bútoroktól kezdve, a korlátokon, illemhelyeken, kandallókon, egyedi gépeken keresztül a hulladékgyűjtők és azok szelektív változata is.

A szelektív hulladékgyűjtők egy hosszú folyamatba illeszkednek bele, ez pedig az újrahasznosítás. A cél tehát nem más, mint a feleslegessé vált termékek összegyűjtése alapanyag szerint, a lakosság közreműködésével.

A szelektív hulladékgyűjtők leggyakrabban az alábbi anyagok szerint oszthatóak fel: papír, műanyag, üveg, fém, elem, elektronikai hulladék, szerves hulladék, valamint gyógyszerek. Természetesen minden szelektív hulladékgyűjtő helyen nem található meg ezek mindegyike, általában különféle kombinációkban fordulnak elő.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel bátran a Bogép Kft.-t, készséggel állunk rendelkezésére!

szelektív hulladékgyűjtőkgaléria a képre kattintva