BOGÉP
Ipari és Kereskedelmi Kft

7150 Bonyhád
Perczel u. 133.

telefon: + 36 74/550-560
fax:       + 36 74/550-569

e-mail: info@bogep.hu

CÉGADATOK:

Jogelőd: Bonyhádi Mg-i
Gépgyártó Vállalat
alapítva: 1986

adószám:
11280653-2-17

cégjegyzék sz.:
17 09-001579

törzstőke: 47.920 e Ft

foglalkoztatottak: 25 Fő

KERÉKPÁRTÁROLÓK

Manapság egyre többen cserélik le az autókat kerékpárokra, ezért nem szabad megfeledkezni a biciklivel közlekedős igényeiről sem. Bizza ránk a kerékpártárolók kivitelezését és nem fog csalódni!

A kerékpártárolókról

Napjainkban a tömeges autós forgalom túlterhelt úthálózatokat, magas légszennyezést és nem utolsó sorban stresszes, relatív lassú haladást eredményez. Európa szerte egyre népszerűbb a kerékpáros közlekedés, amely nem csupán a környezetet kíméli, de ideális napi testmozgást is biztosít. Hazánkban is napról napra nő a biciklisek száma, így az igény is növekszik többek között az eszköztárolási lehetőségekre.

A kerékpártárolók megrendelésével és elhelyezésével lehetőséget biztosíthat dolgozói számára, hogy nap, mint nap biciklivel járjanak munkába, valamint biciklitárolóinkat tanintézmények és egyéb közintézmények számára is ajánljuk.

Cégünk minőségi megoldást kínál a közterületeken elhelyezett kerékpártárolókkal. Országszerte és a külföldön is igen népszerűek rozsdamentes acélból készült termékeink, melyeket közintézmények, magáncégek, önkormányzatok számára kínálunk. Kerékpártárolókat számos kivitelben rendelhet az igényeknek megfelelően. Válogathat meglévő és folyamatosan gyártás alatt álló termékeinkből vagy egyedi kéréseit is örömmel elkészítjük!

A könnyebb és szabályos közlekedéshez Ön is hozzájárulhat!

További tájékoztatásért és egyéni árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!galéria a képre kattintva