BOGÉP
Ipari és Kereskedelmi Kft

7150 Bonyhád
Perczel u. 133.

telefon: + 36 74/550-560
fax:       + 36 74/550-569

e-mail: info@bogep.hu

CÉGADATOK:

Jogelőd: Bonyhádi Mg-i
Gépgyártó Vállalat
alapítva: 1986

adószám:
11280653-2-17

cégjegyzék sz.:
17 09-001579

törzstőke: 47.920 e Ft

foglalkoztatottak: 25 Fő

KORLÁTOK, KAPASZKODÓK

A rozsdamentes acél egyre több területen jelenik meg a belsőépítészetben is.

Egyedi tervek alapján kivitelezünk korlátokat, kapaszkodókat, üzletportálokat, burkolattal látunk el épület elemeket.

Ha Önnek is fontos szempont a biztonság, mi segítünk megtervezni és kivitelezni az igényeinek megfelelő korlátokat, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!Rozsdamentes korlátok

Egyedi tervezésű kapaszkodóink, korlátaink maximálisan rozsdamentesek, így megrendelőink biztosan nem fognak csalódni a termékekben, mind a minőség, mind az esztétika szempontjából kiválóak.

A rozsdamentes acél korlátok nagy előnye, hogy az általános tisztításon felül nem sokat kell aggódni a karbantartás miatt, a tisztántartására is elegendő egy nedves törlőkendőt segítségül hívnunk.

A rozsdamentes korlátok kül- és beltérben egyaránt nagyszerűen alkalmazhatóak, ugyanis maximálisan ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A korlátok beszerelés után nem igényelnek különösebb karbantartást, időtálló darabok, amelyeket egyszeri kiadás révén sokáig használhatunk.

Mivel korlátaink egyedi tervezésűek, így ügyfeleink különleges igényeit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Így, ha olyan korlátot szeretne, amely időtálló, rozsdamentes, könnyen tisztítható, egyszerű az összeszerelése, akkor cégünk tökéletes választás az Ön számára, hiszen mindezen pontokat kedvező áron, magas minőségben, 100%-os garanciával tudjuk biztosítani Önnek.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!


galéria a képre kattintva