BOGÉP
Ipari és Kereskedelmi Kft

7150 Bonyhád
Perczel u. 133.

telefon: + 36 74/550-560
fax:       + 36 74/550-569

e-mail: info@bogep.hu

CÉGADATOK:

Jogelőd: Bonyhádi Mg-i
Gépgyártó Vállalat
alapítva: 1986

adószám:
11280653-2-17

cégjegyzék sz.:
17 09-001579

törzstőke: 47.920 e Ft

foglalkoztatottak: 25 Fő

PADOK, ÜLŐKÉK

Különböző anyagokból és felületi kiképzéssel gyártunk padokat, ülőkéket. Egyedi tervezésű padok igény szerint rendelhetőek, melyek remek pihenőlehetőséget nyújtanak parkokba, valamint kerékpárutak mellé.

Érezze otthon magát!

A mindennapi szóhasználatban az utca berendezését nem szokás bútornak nevezni, hiszen legtöbbször nem azonosítjuk az utcán, parkokban, játszótereken elhelyezett padokat és egyéb ülőalkalmatosságokat a megszokott beltéri bútorokkal. Mégis lehetséges igazán kényelmes utcabútort készíteni.

Nem hisz nekünk? Akkor tegyen próbára minket és mi garantáljuk, hogy ezentúl egészen másképp fog nézni az utcai padokra!

Cégünk vállalja padok, ülőkék gyártását közterületekre és magán megrendelésre egyaránt. A lehető legkorszerűbb technológiával, felkészült, professzionális csapattal és minőségi munkával várjuk kedves megrendelőinket! Nézze végig referencia listánkat és meggyőződhet róla, hogy érdemes minket választani, hiszen számos ismert helyen és közterületen láthatóak és használhatóak utcabútoraink, padjaink!

Egyedi megrendeléseket is teljesítünk. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi megvalósítjuk terveit! Válasszon minket, válassza a kényelmes és mutatós utcabútorokat!galéria a képre kattintva