BOGÉP
Ipari és Kereskedelmi Kft

7150 Bonyhád
Perczel u. 133.

telefon: + 36 74/550-560
fax:       + 36 74/550-569

e-mail: info@bogep.hu

CÉGADATOK:

Jogelőd: Bonyhádi Mg-i
Gépgyártó Vállalat
alapítva: 1986

adószám:
11280653-2-17

cégjegyzék sz.:
17 09-001579

törzstőke: 47.920 e Ft

foglalkoztatottak: 25 Fő

ÜZLETPORTÁLOK, BURKOLATOK

Ön is szeretné korszerűbbé tenni üzlete megjelenését?

Akkor itt az alkalom!

Sokszor azért nem térnek be az emberek egy-egy üzletbe, mert az számukra nem elég csábító. A mai rohanó világban azonban elengedhetetlen a figyelemfelkeltés. Ennek minden eszközét meg kell ragadnunk, de nem csupán a világhálón, hanem a fizikai megjelenésben is.

Ön is biztosan szívesebben, nagyobb érdeklődéssel tér be egy mutatós, korszerű üzletportállal rendelkező boltba, mint egy semmitmondó bejáratú üzlethelyiségbe. Mi a trendet ötvöztük a korszerű anyagokkal.

A rozsdamentes acél egyre több területen jelenik meg a belsőépítészetben is. Fémes színe és divatos megjelenése igazán exkluzívvá tudja tenni üzletportálját. Ha hívogatóbbá teszi üzlete külső látványát, azzal több potenciális vásárlót csalogathat be boltjába.

Egyedi tervek alapján kivitelezünk korlátokat, kapaszkodókat, üzletportálokat, burkolattal látunk el épület elemeket. Az üzletbelsőnél nem számít, hogy visszafogottan elegáns, barokkosan túlzó vagy extravagáns, a lényeg, hogy igényes legyen. Ha minket választ, üzletportálja és az enteriőr garantáltan figyelemfelkeltő és minőségi lesz!

Szerezzen több vásárlót megnyerő üzlethelyiségével és bízza ránk a munkát!galéria a képre kattintva